Tamar

Toimitus- ja maksuehdot

TAMPEREEN MARKIISI OUTLET -VERKKOKAUPAN YLEISET SOPIMUSEHDOT

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Tampereen Markiisi Oy:n ja sen asiakkaiden välillä Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Tampereen Markiisi Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka löytyvät tältä sivulta. Näiden sopimusehtojen lisäksi sovelletaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä, mikäli asiakas on kuluttaja. Tällöin nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin, kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia pakottavassa lainsäädännössä määrätystä.

Tampereen Markiisi Oy
2375377-7
Nuutisarankatu 35
33900 Tampere
010 2922 400
myynti@tamar.fi

1. Tampereen Markiisi Oy -verkkokaupan käyttöoikeus

Tampereen Markiisin outletissa myydään tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille, Suomessa asuville kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille.

2. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet tilattaessa verkkokaupasta

Tilaus sitoo asiakasta, kun Tampereen Markiisi Oy on vahvistanut tilauksen. Outletissa myytävillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta! Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tilausvahvistus on saapunut hänelle sähköpostitse ja että tilausvahvistuksessa mainitut tuotteet vastaavat tilausta. Mikäli näin ei ole, tulee asiakkaan ottaa viipymättä (viimeistään 72 tunnin sisällä) yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@tamar.fi tai 010 2922 400.

Asiakas on velvollinen selvittämään huolellisesti Tampereen Markiisi Oy:n outletin sivuilta tuotteen ominaisuudet ja soveltuvuuden omaan käyttöönsä. Tuotteesta saa lisätietoa Tampereen Markiisi Oy:n asiakaspalvelusta. Asiakas vastaa itse siitä, että suorittaa kohteen mittauksen ja tuotteen asennuksen oikein. Myös tähän asiakas voi pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme. Tuotetoimitukseen voidaan liittää myös asennus. Mahdollisesta asennuksesta tulee sopia erikseen ennen tilauksen tekemistä. Asennushinta ei sisälly tuotteen hintaan!

Outletissa myytävät tuotteet ovat lähtökohtaisesti ehjiä ja käyttämättömiä tuotteita. Ne ovat päätyneet outlettiin esimerkiksi mittavirheen vuoksi. Jos tuote on ollut esittely- tai muussa käytössä, on asiasta mainittu erikseen, tai jos siinä on jonkinlainen vika, on se mainittu selvästi tuotteen tiedoissa. Lue siis huolella tuotteen kuvaus läpi ennen tilaamista!

Kankaiden värit ovat viitteellisiä ja suuntaa antavia. Kuvissa olevat värit ovat tietokoneella tehtyjä, jonka vuoksi ne voivat olla hieman eri värisiä, kuin luonnossa. Väriin vaikuttaa muun muassa materiaalin pinta, kiilto sekä valon määrä ja väri.

3. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina outletin sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

4. Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Toimitustavaksi voi valita myös noudon, jolloin tuote noudetaan Tampereen Markiisin myymälästä Tampereelta (Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere). Toimitusaika on keskimäärin noin 7 arkipäivää. HUOM! Osan tuotteiden kohdalla toimitusaika on pidempi! Tarkista tuotekohtaiset tiedot. Arvioitu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen. Mikäli toimitus jostain syystä viivästyy merkittävästi, on Tampereen Markiisi Oy yhteydessä asiakkaaseen ja ilmoittaa viivästyksestä. Tuotteen toimituksen hinta on laskettu mukaan tuotteen hintaan, eli toimituskuluja ei lisätä enää tilaukseen. Jos toimitustavaksi valitaan nouto, se ei laske tilauksen hintaa.

5. Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot tallennetaan Tampereen Markiisin asiakasrekisteriin. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen. Mikäli asiakas haluaa, tietoja voidaan käyttää mahdolliseen suoramarkkinointiin yrityksen sisällä. Tästä tulee ilmoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@tamar.fi. Tampereen Markiisi Oy:n suorittamasta henkilötietojen käsittelystä on kerrottu tietosuojaselosteessa.

6. Ei vaihto- eikä palautusoikeutta

Outletin tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta! Tuotteet ovat testattu tuotannossamme ja niillä on normaali tuotetakuu. Tuotteet ovat halutessasi nähtävillä myymälässämme Tampereella. Luethan myös tuotekuvauksen aina huolella läpi!

7. Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi tuotteen saatuaan Tampereen Markiisi Oy:lle (viimeistään 72 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta), myynti@tamar.fi osoitteeseen! Virheellinen tuote palautetaan postikuluitta lähettäjälle. Ohjeet palautukselle saat asiakaspalvelusta.

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

Tampereen Markiisi Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista vahingoista tai viivästyksestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Tampereen Markiisi Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Mahdollisesta ylivoimaisesta esteestä on kuitenkin viipymättä informoitava asiakasta.

9. Takuuehdot

Tampereen Markiisi Oy:n tuotteiden takuuaika on tuotekohtainen. Tuotteen takuuaika selviää tuotekortista. Tuotekortit löytyvät osoitteesta https://www.tamar.fi/tiedostot/
Takuu kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet, mutta ei esimerkiksi tuulen, sateen tai muun ulkopuolisen tekijän aiheuttamia vahinkoja. Takuu sisältää korjattaville tuotteille rahdit Tampereen Markiisi Oy:n huoltopisteeseen, korjaustyöt, tarvittavat materiaalit, sekä paluurahdin asiakkaalle. Takuu ei sisällä tuotteiden korjaus- tai muita käyntejä asiakkaan luona. Mikäli tuote on toimitettu aiheetta korjattavaksi, Tampereen Markiisi Oy:llä on oikeus periä aiheettomasta korjausvaatimuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta. Asiakkaan tulee aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen, kuin lähettää tuotetta takaisin!

Takuun rajoitukset / Takuu ei koske:

  • Tuotteen vahingoittumista, joka aiheutuu muusta kuin valmistusvirheestä.
  • Virheellisestä käytöstä tai säilytyksestä tai ilkivallasta aiheutuvaa hajoamista.
  • Tuotteen virheellisestä tai puutteellisesta huollosta aiheutuvia virheitä tai vahinkoja
  • Tuotteen normaalia kulumista
  • Säätöjä, korjauksia ja varaosien vaihtoja, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta, tuotteen huolimattomasta käytöstä tai siitä, että käyttöohjetta ei ole noudatettu.
  • Muutoksia, korjauksia tai uudelleenasennuksia, jotka ovat tehty valmistajan tai jälleenmyyjän hyväksymättä.
  • Kankaan valmistusprosessista johtuen kankaan eri valmistuserissä saattaa olla eräkohtaisia sävyeroja. Tampereen Markiisi Oy ei takaa, että eri aikaan tilattujen verhojen värisävy on aina sama. Kankaan väri voi olla myös hieman erilainen luonnossa, kuin mitä se on valokuvassa! 

10. Riidanratkaisu

Näiden sopimusehtojen perusteella tehtäviä kauppoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Edellä mainitusta riippumatta kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan tai oman kotipaikkansa käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

11. Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail on turvallinen ja luotettava maksutapa.

Saatavilla olevat maksutavat ovat:

Korttimaksut:
Visa, Mastercard, Amex
Mobiilimaksutavat:
Mobilepay, Pivo, Siirto, Apple Pay
Osamaksu
Lasku

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

————————

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7

————————

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com