Tamar

Sale!
,

Skyline pimennysrullakaihdin

Alkuperäinen hinta oli: €316.Nykyinen hinta on: €223.

(sis. alv 24%)

1735 x 2700 mm // Takaa rullautuva, ketjukäyttöinen pimennyskaihdin. Kangas on valkoinen pimentävä kangas, joka on valkoinen myös takaa.
Valkoinen alalista ja valkoiset osat, valkoinen muoviketju, 38 mm putki. Kätisyys oikea.  Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön.
Kankaan leveys 1700 mm

Tuotekortti Lue lisää www.tamar.fi
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Sisäkäyttöön suunnitellut vapaasti laskeutuvat Skyline -rullakaihtimet sivuvedolla. Skyline-rullakaihtimissa käytetään huippulaadukkaita amerikkalaisia Rollease-komponentteja. Kaihtimet
kestävät vaativissakin olosuhteissa, ja komponenttivalikoima on laaja. Rullakaihdin komponenteilla on tuotteen eliniän mukainen takuu. Sivuvedolla varustetuissa Tamar Skyline -rullaverhoissa käytetään patentoitua Velvetrol-tekniikkaa. Sen ansiosta verhon nostaminen ja laskeminen käy pehmeästi ja rullakaihtimen käyttäminen on miellyttävää.

Kaihdin on käyttämätön, mutta kaihtimen takana (ikkunan puolella) on kankaassa vähän likaa!

 

Huomioithan, että outlet-tuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Outlet-verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät postikulut yhteen toimitusosoitteeseen (Suomi). Voit halutessasi myös noutaa tuotteen myymälästämme Tampereelta. Outlet-tuotteilla on normaali tehdastakuu.

Skyline pimennysrullakaihdin
Alkuperäinen hinta oli: €316.Nykyinen hinta on: €223.Osta