Tamar

Sale!
,

Markilux Pergolamarkiisi

Alkuperäinen hinta oli: €7,370.Nykyinen hinta on: €4,790.

(sis. alv 24%)

4000 x 3000 mm // Moottorikäyttöinen, täyskasettimarkiisi, tracfix. Antrasiittirunko, kangas on mustavalkoraidallinen. Messukappale.
Hinta sisältää moottorin ja 1-kanavaisen kaukosäätimen. Markiisin etutolpat pitää kiiinnittää alustaan! Asennuksesta voit kysyä lisää tietoa asiakaspalvelustamme.

Tuote on ollut esittelykäytössä messuilla!

Tuotekortti Lue lisää www.tamar.fi

Markilux pergolamarkiisi on laadukas saksalainen markiisi etutolpilla. Kangas on kiinnitetty tracfix -menetelmällä sivujohteisiin. Tolppien ja tracfixin ansiosta se sopii erittäin tuulisiin paikkoihin. Kangas on laadukas Svela Sunvas SNC / Sunsilk SNC – nano-pinnoitettu, itsestään puhdistuva, kestää pitkään haalistumatta, pitää hyvin muotonsa ja on säänkestävä. Pergolamarkiisi on täyskasettimarkiisi, eli suljettuna markiisikangas on täysin suojassa ja pysyy näin pitkään hyvässä kunnossa.

Nyt messukappale todelliseen poistohintaan. Ole nopea sillä tätä Markilux Pergolamarkiisia on varastossamme vain yksi kappale!

Huomioithan, että outlet-tuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Outlet-verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät postikulut yhteen toimitusosoitteeseen (Suomi). Voit halutessasi myös noutaa tuotteen myymälästämme Tampereelta. Outlet-tuotteilla on normaali tehdastakuu.

Markilux Pergolamarkiisi
Alkuperäinen hinta oli: €7,370.Nykyinen hinta on: €4,790.Osta